Programme

Sunday, 28 July 2024
09:00 – 12:00
IMIA-NI General Assembly (3 hr) (Members and Invited Observers)
13:00 – 16:00
Pre-Conference Tutorials (3 hr)
16.00 – 16.30
Coffee Break (30 min)
16:30 – 17:30
Opening Ceremony (1 hr)
17:30 – 18:15
Opening Keynote (45 min) – Dr. Pamela Cipriano
18:15 – 20:15
Opening Reception (2 hr) at Manchester Art Museum (Ticket Only)
Scroll to Top